Comark/Fluke RF300 Luftgivare dämpad (3m) för RF312DualPLUS

896 kr

Artikelnr: 28-RFAX300PLUS Kategori:
 

Beskrivning

Det RFAX300PLUS WiFi Luftgivare Plus (hög noggrannhet ‘Plus’ Specifikation termistor) är en dämpad hög noggrannhet luftgivare För användning med RF312GLYKOL och RF312DUALPLUS WiFi Temperaturdataloggenheterna. 

  • Temperaturområde: -40°C till +70°C/-40°F till +158°F
  • Givartyp: PST (termistor)
  • Typ av kontakt: 3,5 mm jack kontakt

Det RFAX300PLUS omsorg WiFi Luftgivare Plus är utrustad med en 3,5 mm jack kontakt, för att ge en snabb och enkel anslutning till din datalogger.

Anm.: Denna givare fungerar ej med RF312-TP Logger. 


Luft sonder förklaras

Det är rättvist att säga att alla givare som kan mäta temperatur, kan användas som en sond, med varierande grader av framgång. Men Air sonder är speciellt utformade för detta ändamål och har därför en högre grad av noggrannhet och respons.

Luft-sonder är ofta utformade för att vara mycket snabba svar med låg termisk massa. Givaren är utformad för att vara så liten som möjligt så att temperaturen överförs till sonden med minimal temperatur förlust eller vinst för att bibehålla en hög grad av noggrannhet.

Som sagt, alla Comark luft sonder för RF312xx omsorg WiFi Temperaturlogger är till sin natur avsedd att vara långsam. Varför är det så? Läs vidare för att ta reda på….

Vi levererar en dämpad Luftgivare stil för RF312xx omsorg WiFi temperatur datalogger, som kommer i form av en liten rostfri kulformade slutet, se bild.

RFAX100J_Edit

Denna typ av konstruktion har två syften.

  • Den skyddar sensorn från fysiska skador
  • Det saktar svar av sonden ner avsevärt

I vissa scenarier är det fördelaktigt att ha en långsammare reaktion på förändringar i lufttemperatur, därmed med en dämpad luftgivare. Till exempel, när du placerar en sond inuti en kyl eller frys kan du förmodligen inte vill att ett larm går varje gång någon öppnar dörren.

Den dämpade luft sonder gör ett bra jobb av reflekterande proverna i kylskåp. Eftersom RF312xx omsorg WiFi Temperaturlogger är early warning anmälan för varje larm, det skulle vara olämpligt om “falsklarm” var ständigt höjs.

Alla RF300 Omsorg WiFi-System luft givare är utrustad med en 3,5 mm jack kontakt och ett rostfritt stål dämpade Luftgivare ände, som visas nedan.

RFJACK_01Damped_Air_Probe_Tip_01

Specifications

NamnVärde
Ledningslängd3,0M
Kontakttyp3,5 mm uttag
GivartypPST (hög noggrannhet ‘Plus’ Specifikation termistor)
Armlängd30 mm
Stjälkens diameter8mm
Temperaturområde-40°C till +70°C/-40°F till +158°F
LedningstypFlat-Twin
Leda materialPVA

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Comark/Fluke RF300 Luftgivare dämpad (3m) för RF312DualPLUS”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *