Datainsamlare, Wi-Fi 802.11b/g, med kabel och programvara

4.611 kr

Nätverk basstationen för RTR-500 serie Loggers med trådlös LAN-funktioner

Artikelnr: 56-RTR-500AW Kategori:
 

Beskrivning

 • Det RTR-500AW kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Och upp till 100 loggers kan registreras för samtidig användning.

  Använda vår mjukvara “RTR-500W för Windows” för att kommunicera med huggare och göra nätverksinställningar. Efter upprättandet av en trådlös LAN-anslutning, allt sker automatiskt enligt dina inställningar. Data kommer att skickas automatiskt till FTP-server eller e-postadress, varning anmälan brev kommer att skickas.

  Den kan finnas dessutom använt med vår fria T&D WebStorage Service gör det lätt att övervaka, visa grafer och kontrollera varningar från valfri dator eller mobila enhet webbläsare.

  Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov.

  Det RTR-500AW är en trådlös LAN-anslutna data collector. Den samlar in data från närliggande dataloggenheter via trådlös kommunikation via radio och automatiskt skickar data via ett trådlöst LAN till T&D’s free cloud service eller din FTP-server, bland annat. I faktum, övervakning, dataöverföring och varning anmälan kan göras automatiskt.

  Det är perfekt i situationer där en person är inte alltid närvarande, såsom lagerlokaler, serverrum och automatiserade fabriker. Så länge det finns ett trådlöst LAN, RTR-500AW kommer att göra arbetet för dig.

  Specifications

  Inter-enhet
  Meddelande
  Optisk, Kortdistans trådlöst
  DataöverföringTrådlöst LAN
  – PCUSB

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Datainsamlare, Wi-Fi 802.11b/g, med kabel och programvara”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *