PT26L Ugn Köttsond

1.155 kr

Artikelnr: 28-PT26L Kategori:
 

Beskrivning

PT26L Oven Meat Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning.

 

PT26L02550155300dpi

 

PT26L Oven Meat Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.

Ej lämplig för egensäkra tillämpningar

 


Kötttemperaturer

Man kan inte avgöra om köttet är säkert tillagat bara genom att titta på det. Alla tillagade, osaltade rött kött – inklusive fläsk – kan vara rosa, även när köttet har nått en säker inre temperatur.

Den U.S. Department of Health & Human Servicesrekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:

Kategori Livsmedel Temperatur (°F)  Vilotid 
Malda kött- och köttblandningar Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm 160 Ingen
Kalkon, kyckling 165 Ingen
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött Biff, stek, kotletter 145 3 minuter
Fjäderfä Kyckling och kalkon (hela) 165 Ingen
Fjäderfäbröst, rostade 165 Ingen
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar 165 Ingen
Anka & Gås 165 Ingen
Fläsk och skinka Färskt fläskkött 145 3 minuter
Färsk skinka (rå) 145 3 minuter
Förkokt skinka (för reheat) 140 Ingen

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”PT26L Ugn Köttsond”

Din e-postadress kommer inte publiceras.