Beskrivning
PT26L Oven Meat Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning.
PT26L Oven Meat Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.
Ej lämplig för egensäkra tillämpningar
Kötttemperaturer
Man kan inte avgöra om köttet är säkert tillagat bara genom att titta på det. Alla tillagade, osaltade rött kött – inklusive fläsk – kan vara rosa, även när köttet har nått en säker inre temperatur.
Den U.S. Department of Health & Human Servicesrekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:
Kategori | Livsmedel | Temperatur (°F) | Vilotid |
Malda kött- och köttblandningar | Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm | 160 | Ingen |
Kalkon, kyckling | 165 | Ingen | |
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött | Biff, stek, kotletter | 145 | 3 minuter |
Fjäderfä | Kyckling och kalkon (hela) | 165 | Ingen |
Fjäderfäbröst, rostade | 165 | Ingen | |
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar | 165 | Ingen | |
Anka & Gås | 165 | Ingen | |
Fläsk och skinka | Färskt fläskkött | 145 | 3 minuter |
Färsk skinka (rå) | 145 | 3 minuter | |
Förkokt skinka (för reheat) | 140 | Ingen |
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.