EVT2 Multi-Use Temperature Logger

806 kr

Artikelnr: 28-EVT2 Kategori:
 

Beskrivning

EVT2 Multi-Use Temperature Logger är kompakt och enkel att använda, Det ger den mest kostnadseffektiva transport loggning lösning över alla avstånd, från lokala till internationella leveranser. Använd den också i applikationer där enkel, lågkostnads temperaturövervakning behövs.

EVT2-loggare är elektroniska, programmerbara och loggdata för permanent lagring på en dator. Kräver dedikerad programvara och ett datorgränssnitt för att ladda ner data till en dator – se tillbehör.

Det finns två versioner av programvaran, EVSW för allmän användning och idealisk för HACCP och andra kvalitetssystem, EVSWPRO som hjälper till att uppfylla 21CFR del 11.

Testad för att uppfylla EN 12830:1999.

  • Kompakt logger, idealisk för flera resor eller där en separat logg krävs för utgående retur och leveranser – bara ladda ner till en dator efter varje resa och återanvända
  • Förprogrammerad loggningssekvens klar för omedelbar användning
  • Intern givare
  • Minneskapacitet upp till 3000 avläsningar
  • Kritiska data som visas på displayen
  • Väska certifierad vattentät enligt IP67-standard
  • Upp till 2 års batteritid
  • Biocote Antimikrobiellt skydd

Uppgraderad EV-programvara (juli 2016)

Comark är glada att meddela att dess svit av programvara för EVt2 och N2000-serien dataloggare, har haft en stor översyn och uppgradering.

Gränssnittet har omarbetats och programvaran uppgraderas för att vara helt kompatibel med Microsoft Windows 10.

Den nya EV-programvaran kan laddas ner från antingen fliken “Support” på denna sida, eller den dedikerade nedladdningssidan “Programvara”. För att ladda ner programvaran måste du ha ett Comark-webbplatskonto.

Det finns två versioner tillgängliga EV Software och EV PRO Software för 21 CFR-program.

Notera:Om du behöver den professionella versionen av programvaran och inte tidigare har laddat ner den från vår webbplats, vänligen kontakta ossoch vi ser till att du får länken för att ladda ner den.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EVT2 Multi-Use Temperature Logger”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *