Beskrivning
28-FP
FoodPro infraröd termometer erbjuder snabba temperaturkontroller för alla livsmedel. Målebelysning visar mätningen området så kan användaren gå närmare för mer exakta mätvärden.
HACCP-temperatur riskområden som anges med tydliga säkra/osäkra ledde varningar:
- Grön– Temperaturen är inom säkerhetsföreskrifter och utanför riskområdet.
- Röd – Varning – temperaturer inuti HACCP riskområdet och potentiellt osäkra – HACCP riskområdet vid +4 °C till +60 °C/ +40°F till +140°F
Funktioner:
- Direkt, kontaktlös avläsningar,minskar risk för smittspridning och personalens tid att utföra kontroller.
- Display med automatisk avstängning
- Infraröd temperaturområde: -30°C till +200°C/-25°F till +400°F
- Arbetsområde: 12mm till 300mm / 0.5in till 12i
- Emissivitet: förinställd
Om HACCP
Livsmedelsföretagare behöver genomföra en faroanalys av deras mat och genomföra lämpliga och tillräckliga kontroller för att eliminera riskerna med identifierade faror. De kommer att behöva en fullständigt dokumenterade system för livsmedelssäkerhet som bygger på HACCP-systemet (faroanalys och kritiska styrpunkter) principer.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.