AquaTuff+ med Mikronålgivare -Utökat kalibreringscertifikat

5.874 kr

AquaTuff™ Plus med mikronål är en referenstermometer för stabilitet och hållbarhet. 4-punkters certifikat med givaren kalibrerad i oljebad.

Artikelnr: 10-35240-C Kategori:
 

Beskrivning

AquaTuff Plus – Proffstermometer

AquaTuff™ från Cooper-Atkins är en referenstermometer för dem som vill nå de högre divisionerna av noggrannhet, långtidsstabilitet och hållbarhet. Bl.a. Stockholms miljöförvaltning använder AquaTuff som referensinstrument då de vill verifiera hur väl de andra termometrarna mäter.

 

AquaTuff Plus har hold-funktion och bakbelyst display.   

AquaTuff  har s.k. “TuffTemp”-konstruktion, vilket säkerställer pålitliga prestanda även i tuffa miljöer och brysk hantering. En AquaTuff kördes över av en bil – båda höll! Vattentåligt!

  

AquaTuff-instrument är utrustad med en termoelement-kontakt av standardtyp, så du kan koppla in alla våra standardgivare till det. Se givare >> 

Varje AccuTuff är fabrikskalibrerad enligt N.I.S.T.-standarden. Under normala omständigheter skall den ej behöva omkalibreras, varför den passar mycket väl som referenstermometer. Exempelvis vid industriell mätning enligt ISO-9000, vid HACCP och egenkontroll.

i

Levereras inklusive ultrasnabb mikronålgivare. Wrap and Stow-konceptet gör att du enkelt kan fästa givaren i instrumentet och linda upp givarkabeln snyggt och prydligt.

Levereras dessutom med ett utökat kalibreringscertifikat, där givaren kalibrerats tillsammmans med instrumentet för högsta noggrannhet. Fullständig spårbartbarhet.

Specifications

Specifikationer


Noggrannhet : ± 0,3 C°
Temperaturområde: Typ K -73°C till +260°C

Upplösning: 0,1°C

Hold-funktion

Bakbelyst display 
Batteriindikator varnar 10 timmar innan
Vatten- och korrosionsresistent
Höljets material: Tålig ABS-plast

Vattentåligt: Ja
Batterityp: 1,5V AA batteri
Batterilivslängd: 1800+ timmar.
Auto-Off: Efter 5 minuter i vila 
Fahrenheit/Celsius kan väljas
Garanti: 5 år

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”AquaTuff+ med Mikronålgivare -Utökat kalibreringscertifikat”

Din e-postadress kommer inte publiceras.