Beskrivning
Easy Plate SA är en mikrobiologisk odlingsenhet som består av ett vattentätt ark, ett färdigt torrt medium på arket och ett transparent lock över mediet. Easy Plate SA-metoden är avsedd att indikera nivån av Staphylococcus aureus i livsmedel.
Den är kompakt och enkel att använda och minskar den totala mängden avfall som produceras under testning. Easy Plate SA-metoden har beviljats AOAC Research Institute Performance Tested Methods SM (111703) för elva livsmedelsmatriser: rått rått nötkött, rå lamm, kokt skinka, rå lax, frysta räkor, färsk kyld pasta, pastöriserad mjölk, naturlig ost, gräddpuff och potatissallad.
Under förberedelsen av plattorna för inkubation behövs inga ytterligare verktyg. Detta på grund av den hydrofoba ringen runt odlingsområdet, vilket hjälper till med den automatiska spridningen av provet på odlingsområdet.
1x 100 plattor/förpackning
Målmikroorganismer: Staphylococcus aureus
Artikelnummer: 61983 Inkubationstid:
24 timmar +/- 1 timme
Inkubationstemperatur: 35 °C +/- 1 °C, 37 °C +/- 1 °C
Hållbarhet: 18 månader efter tillverkning
Förvaring: 2-8 °C
Förbered provet enligt bruksanvisningen
Dra upp 1 ml provlösning i en pipett och öppna locket på plattan. Pipettera provlösningen på plattan och stäng locket.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.