Beskrivning
Easy Plate EC är en mikrobiologisk odlingsenhet som består av ett vattentätt ark, ett färdigt torrt medium på arket och ett transparent lock över mediet. Easy Plate EC-metoden är avsedd att indikera nivån av Escherichia coli och koliforma bakterier i utvalda livsmedelsprodukter.
Den är kompakt, lätt att använda och minskar den totala mängden avfall som produceras under testning. Easy Plate EC-metoden har beviljats AOAC Research Institute Performance Tested MethodsSM (031601) för rå nötkött, rått fläsk, råfryst fläsk, rå lamm, rå lax, frankfurterkorv och kokt skinka.
Under förberedelsen av plattorna för inkubation behövs inga ytterligare verktyg. Detta på grund av den hydrofoba ringen runt odlingsområdet, vilket hjälper till med den automatiska spridningen av provet på odlingsområdet.
1x 100 plattor/förpackning
Målmikroorganismer: Escherichia coli och koliforma bakterier
Artikelnummer: 61981
Inkubationstid: 24 timmar +/- 1 timmar
Inkubationstemperatur: 35 °C +/- 1 °C
Hållbarhet: 18 månader efter tillverkning
Förvaring: 2-8 °C
Målmikroorganismer: Escherichia coli och koliforma bakterier
Artikelnummer: 61981
Inkubationstid: 24 timmar +/- 1 timmar
Inkubationstemperatur: 35 °C +/- 1 °C
Hållbarhet: 18 månader efter tillverkning
Förvaring: 2-8 °C
Recensioner
Det finns inga recensioner än.