ETI Termometer Food Check®, inklusive insticksgivare. Lämpad för HACCP och egenkontroll. Uppfyller EN 13485. Kalibreringscertifikat ingår. Färg gul

1.211 kr

Den digitala Food Check-termometern är perfekt för cateringkontroller och HACCP-processer

  • Kan användas som en del av HACCP-procedurer
  • Gratis spårbart kalibreringscertifikat
  • Matpenetrationssond ingår
  • Biomaster produktskydd
  • Uppfyller den europeiska standarden EN 13485
Artikelnr: 17-221028 Kategori:
 

Beskrivning

17-221028 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Digitala Termometrar > Food Check

Funktioner för matcheck

Den digitala matkontrolltermometerns stora display visar exakta temperaturmätningar med en upplösning på 0,1 °C. Den har också ett brett temperaturintervall på -49,9 till 299,9 °C, perfekt för dagliga cateringkontroller.

Denna ergonomiska HACCP-processtermometer drivs av tre AAA-batterier och har en exceptionell batteritid på minst fem år. Dessutom stängs termometern av automatiskt efter tio minuter för att maximera batteriets livslängd.

Enkel och exakt digital termometer

Food Check handhållen termometer är en enkel och exakt enhet för att ta dagliga temperaturkontroller som en del av HACCP och andra hälso- och säkerhetsprocedurer. Med en hög noggrannhet på ±0,4 °C och ett GRATIS spårbart kalibreringscertifikat kan du vara säker på noggrannheten i dina avläsningar. 

 

Food Check handhållen termometer är en enkel och exakt enhet för att ta dagliga temperaturkontroller som en del av HACCP och andra hälso- och säkerhetsprocedurer. Med en hög noggrannhet på ±0,4 °C och ett GRATIS spårbart kalibreringscertifikat kan du vara säker på noggrannheten i dina avläsningar. 

Certifierad enligt EN 13485

ISO EN 13485 är en europeisk standard för testning av termometrar för att säkerställa att de är effektiva för att övervaka temperaturen på kylda och frysta livsmedel under transport, lagring och distribution.


Food Check handhållna termometer är certifierad enligt denna standard, vilket innebär att du kan vara säker på att din mattermometer är lämplig för detta ändamål.

Intervall:-49,9 till 299,9 °C
Upplösning:0,1 °C
Noggrannhet:±0,4 °C (-49,9 till 149,9 °C) annars ±1 %
Batteri:3 x 1,5 volt AAA
Batteritid:minst 5 år (10000 timmar)
Sensortyp:K-termoelement
Display:12 mm LCD
Mått:25 x 56 x 128 mm
Vikt:160 gram
Förpackningsmaterial:ABS-plast innehåller Biomaster-produktskydd
Tillverkningsland:Storbritannien
Garanti:två år
Vatten-/dammbeständighet:IP65 vid användning av bagageutrymme (valfritt tillbehör)
Mätskala:Celsius
Certifiering:GRATIS spårbart kalibreringscertifikat
Överensstämmer med standard:EN 13485

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ETI Termometer Food Check®, inklusive insticksgivare. Lämpad för HACCP och egenkontroll. Uppfyller EN 13485. Kalibreringscertifikat ingår. Färg gul”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *