ETI Traditionell analog termometer för kola, karamell och konfektyr. Upp till 200°C

195 kr

Cooks termometer för konfektyr, stekning och sylt

  • Termometer i rostfritt stål med tydligt markerad skala
  • °C/°F-skala med rekommenderade temperaturer
  • Mäter 50 x 240 mm plus ett 65 mm plasthandtag
  • Inkorporerar spärrklämma
  • Rostfritt stål
Artikelnr: 17-800806 Kategori:
 

Beskrivning

17-800806 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Marmelad-termometrar

Kockens termometer i rostfritt stål för konfektyr, stekning och sylt indikerar temperatur i intervallet 40 till 200° C och 100 till 400° F i 2° C/° F divisioner.
Vågen är tydligt markerad för hård spricka, mjuk spricka, hård boll, mjuk boll, tråd, sylt, kola, sterilisering och fritering.
Höljet i rostfritt stål har en fästklämma och mäter 50 x 240 mm plus ett 65 mm plasthandtag.
Sätt bara in termometern i vätskan eller maten som mäts och läs av temperaturen.


Intervall:40 till 200 °C och 100 till 400 °F
Upplösning:2°C/°F
Display:analog skala
Förpackningsmaterial:rostfritt stål
Garanti:ett år
Mätskala:Celsius/Fahrenheit

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ETI Traditionell analog termometer för kola, karamell och konfektyr. Upp till 200°C”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *