ETI Traditionell analog termometer för marmelad. Upp till 200°C

298 kr

Traditionell mässingssocker- och sylttermometer

  • Traditionellt robust mässingshölje
  • Kopparhandtag
  • Skala märkt för kola, spricka, hård boll, mjuk boll, sylt och sterilisera
Artikelnr: 17-800808 Kategori:
 

Beskrivning

17-800808 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Konfektyr-termometrar

Sugar & Jam termometer i traditionellt mässingshölje med kopparhandtag.  Indikerar temperatur i intervallet 40 till 200 °C i 2 °C divisioner. Termometerns mässingshölje mäter 47 x 200 mm plus ett 40 mm handtag.

Termometerns skala är tydligt markerad för kola, spricka, hård boll, mjuk boll, sylt och sterilisering.


Intervall:40 till 200 °C
Upplösning:2 °C
Mått:47 x 200 mm plus ett 40 mm kopparhandtag
Förpackningsmaterial:mässing med kopparhandtag
Garanti:ett år
Mätskala:Celsius

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ETI Traditionell analog termometer för marmelad. Upp till 200°C”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *