Palm Abbe Refraktometer – SPLENDA & SUCRALOSE

4.649 kr

Digital refraktometer för mätning av sötningsmedel SPLENDA & SUCRALOSE. Kompenserar för provets temperatur.

Artikelnr: 52-SPLENDA Kategori:
 

Beskrivning

Laboratorie-precision i din hand!

Den fjärde generationen av Palm Abbe digitala refraktometrar ger dig kraften av ett fullblods laboratorie-instrument i din handflata. Detta dessutom till ett mycket kostnadseffektivt pris.

 

Palm Abbe refraktometern är mycket enkel att använda och har snabb responstid. Placera ditt prov i sensor-skålen gjord av rostfritt stål. Den inbyggda mikroprocessorn analyserar provet genom safirglaset och kompenserar för temperaturer inom området 0 till + 50 °C. Värdet ges inom några sekunder.

 

Sucralose är c:a 600 gånger sötare än sucrose, alltså bordssocker. Splenda är ett varumärke, som består av Sucralose och tillsatser. Därför finns det 2 skalor på denna refraktometer för sötningsmedel.

 

Kalibrering görs med en knapptryckning genom att mäta några droppar rent vatten. Refraktometern är byggd i kraftig plast och tål tuff hantering. Ett skyddslock kan fällas ner över sensor-skålen för att skydda densamma.

 

Som tillbehör finns kraftig ABS-förvaringsbox och gummiskydd att trä över instrumentet.

 

Specifications

Specifikationer:   
   
Mätstorhet: Sucralose (vikt%)
  Splenda (vikt%)
   
Skala: 0,0 till 30,0%
  0,0 till 40,0%
   
Upplösning: 0,1% est. alkohol
  0,1% verkl. alkohol
   
Noggrannhet: +/-  0,1%
  +/-  0,1%
   
Sensor-skål: Rostfritt stål
Prisma: Safir
Temp.komp.: 0 till +50° C
Min. mätprov: ~0,3 ml
Mättid: < 5 sekunder
Batteri: 2 X AAA batterier
Batteritid: 4000+ avläsningar
Storlek: 145 x 75 x 37 mm
Vikt: 250 gram
Display-text: Engelska, franska
Display: 2 rader x 12 tecken

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Palm Abbe Refraktometer – SPLENDA & SUCRALOSE”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *