Easy Plate AC (Aerobic Bacteria), 100 st ark per förpackning (25 x 4 st) 38210000, JAPAN

1.714 kr

  • Enkel drift, tillförlitliga resultat
  • AOAC PTM-certifierad
  • Hög noggrannhet
  • Färdig att använda, placera en provsuspension på plattan och starta inkubation
  • Mycket lite inkubationsutrymme och minskat avfall
Artikelnr: 78-22061973 Kategori:
 

Beskrivning

Easy Plate AC är en mikrobiologisk odlingsenhet som består av ett vattentätt ark, ett färdigt torrt medium på arket och ett transparent lock över mediet. Easy Plate AC-metoden är avsedd att indikera nivån av aeroba bakterier i livsmedelsprodukter som ett alternativ till de mikrobiologiska metoderna (AOAC Official Method 966.23 och US Food and Drug Officials Bacteriological Analytical Manual kapitel 3).
Den är kompakt, lätt att använda och minskar den totala mängden avfall som produceras under testning. Easy Plate AC-metoden har beviljats AOAC Research Institute Performance Tested Methods SM (041302) för rå nötkött, råmalet nötkött, rostbiff, råmalet fläsk, kinesisk grillfläsk, bacon, skinka, kokt fläskkorv, frankfurter, rå kyckling, råmalet kyckling, sallad, blåbär, rå räkor, rå lax, rå tonfisk, pastöriserad mjölk, naturlig ost och torrfoder för sällskapsdjur.
Under förberedelsen av plattorna för inkubation behövs inga ytterligare verktyg. Detta på grund av den hydrofoba ringen runt odlingsområdet, vilket hjälper till med den automatiska spridningen av provet på odlingsområdet. 

1x 100 plattor/förpackning


Målmikroorganismer: Aeroba bakterier
Artikelnummer: 61980
Inkubationstid: 48 timmar +/- 2 timmar
Inkubationstemperatur: 35 °C +/- 1 °C


Hållbarhet: 18 månader efter tillverkning
Förvaring: 2-8 °C

Förbered provet enligt bruksanvisningen
Dra upp 1 ml provlösning i en pipett och öppna locket på plattan. Pipettera provlösningen på plattan och stäng locket.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Easy Plate AC (Aerobic Bacteria), 100 st ark per förpackning (25 x 4 st) 38210000, JAPAN”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *