Insticksgivare, termistor – Standard insticksgivare, blått lock, 3,3mm diameter/100 mm med ringlad kabel

686 kr

PX25L/C Food Penetration Probe (Thermistor/Blue/Curly) är en termistorsensorsond avsedd för livsmedelsapplikationer. Den har 1,0 m lockigt bly och blå ändlock. Det finns även BioCote Antimikrobiellt skydd i sondens handtag för att undvika risken för korskontaminering.

Artikelnr: 28-PX25LC Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde: -40 °C till 150 °C / -40 °F till 302 °F
  • Sensortyp: Termistor (PST)
  • Anslutningstyp: 6-polig Lumberg
  • Garanti: 6 månader

PX25L/C Food Penetration Probe (Thermistor/Blue/Curly) är en termistorsensorsond avsedd för livsmedelsapplikationer. Den har en 1,0 m lockig ledning ochBioCote antimikrobiellt skyddi sondens handtag för att minimera risken för korskontaminering.

 

 

PX25L/C har ett blått ändlock, men färgade ändlock finns också tillgängliga för att integreras i HACCP-procedurer.

Tillgängliga alternativ:

  • PX22L/C – White
  • PX23L/C – Red
  • PX24L/C – Green
  • PX25L/C – Blue

PX25L/C Food Penetration Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker sond-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.

Ej lämplig för egensäkra tillämpningar

NamnVärde
SensortypTermistor (PST)
Anslutningstyp6-polig Lumberg
Temperaturintervall-40°C till 150°C / -40°F till 302°F
Systemnoggrannhet med Comark termometrar±0,5 °C -20 °C till 70 °C / ± 0,9 °F -4 °F till 158 °F
Svarstid5,0 sekunder
Stamlängd100 mm
Stamdiameter3,3 mm
Ledlängd1,0 m
BlymaterialPVC (Curly)
Överensstämmelse med EU: s förordning 1935/2004 (ramförordning om alla material avsedda att komma i kontakt med livsmedel)Ja
Spindelmaterial (axel)316L rostfritt stål
Garanti6 månader

Ytterligare information

Anslutning

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Insticksgivare, termistor – Standard insticksgivare, blått lock, 3,3mm diameter/100 mm med ringlad kabel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *