Termometer för mätning i diskmaskiner

Inom egenkontrollen i kök där du använder diskmaskiner, är det av stor vikt att kunna dokumentera att diskvattentemperaturen är tillräckligt hög för att garantera att tallrikar, glas och bestick rengörs maximalt, utan matrester och därmed bakteriell smittorisk. Den lilla termometern DFP450W gör jobbet på ett enkelt sätt. – Sätt den i diskkorgen, programmera den att frysa den högsta temperaturen i diskvattnet och – voilá!
OBS! Diskmaskinstermometern har nu kommit i en uppdaterad och robustare version!
– Om du behöver ännu bättre dokumentation, kan du köpa vår utrustning med en speciell diskmaskinsgivare som du kopplar till en termometer med inspelningsfunktion: Se:>> TempSet GUL med diskmaskinsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *