AquaTuff med Ytgivare – Utökat kalibreringscertifikat

5.394 kr

AquaTuff™ med ytgivare är en referenstermometer för stabilitet och hållbarhet. 4-punkters certifikat med givaren kalibrerad i oljebad.

Artikelnr: 10-35135-C Kategori:
 

Beskrivning

AquaTuff – Proffstermometer inklusive ytgivare

AquaTuff™ från Cooper-Atkins är en referenstermometer för dem som vill nå de högre divisionerna av noggrannhet, långtidsstabilitet och hållbarhet. Bl.a. Stockholms miljöförvaltning använder AquaTuff som referensinstrument då de vill verifiera hur väl de andra termometrarna mäter.  

AquaTuff  har s.k. “TuffTemp”-konstruktion, vilket säkerställer pålitliga prestanda även i tuffa miljöer och brysk hantering. En AquaTuff kördes över av en bil – båda höll! Vattentåligt!

  

AquaTuff-instrument är utrustad med en termoelement-kontakt av standardtyp, så du kan koppla in alla våra standardgivare till det. Se givare >> 

Varje AquaTuff är fabrikskalibrerad enligt N.I.S.T.-standarden. Under normala omständigheter skall den ej behöva omkalibreras, varför den passar mycket väl som referenstermometer. Exempelvis vid industriell mätning enligt ISO-9000, vid HACCP och egenkontroll.

i

Levereras inklusive ytgivare för anläggning mot föremål. Wrap and Stow-konceptet gör att du enkelt kan fästa givaren i instrumentet och linda upp givarkabeln snyggt och prydligt.

 

Levereras dessutom med ett utökat kalibreringscertifikat, där givaren kalibrerats tillsammmans med instrumentet för högsta noggrannhet. Fullständig spårbartbarhet.

Specifications

Specifikationer


Noggrannhet : ± 0,3 C°
Temperaturområde: Typ K -73°C till +260°C
Upplösning: 0,1°C

Batteriindikator varnar 10 timmar innan
Vatten- och korrosionsresistent
Höljets material: Tålig ABS-plast

Vattentåligt: Ja
Batterityp: 1,5V AA batteri
Batterilivslängd: 1800+ timmar.
Auto-Off: Efter 5 minuter i vila 
Fahrenheit/Celsius kan väljas
Garanti: 5 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AquaTuff med Ytgivare – Utökat kalibreringscertifikat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *