Lumitester PD-20 klarar hygientester på 10 sekunder.

Inte större än en mobiltelefon men ändå kompetent att avgöra om en yta är kontaminerad på 10 sekunder. Med Lumitester PD-20 kan dyrbara återkallanden av produkter inom livsmedel och biotech-industrin undvikas.

Lite mindre, mer kompetent än sina föregångare och med ett mycket atraktivt pris kommer denna produkt att vara till stor hjälp för många företag.

Lumitester klarar att mäta all organisk smuts (inte bara levande celler).

Kikkomans teknik är överlägsen “enkel” ATP-mätning. Genom att återcirkulera AMP och ATP mäter man stabilare men framför allt också celler med lägre aktivitetsnivå, så att man får ett totalmått på alla organismer. Responsen blir c:a 10 ggr högre.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *