Termometrar som inte behöver kalibreras

Termometrar som inte behöver kalibreras – Accurate for life! – Finns det sådana? Cooper Atkins lanserar nu en garanti för sina termometrar; Alla som har märket “Accurate for life” garanteras att visa rätt under termometerns livstid. Genom en speciell elektronisk konstruktion i dessa termometrar, kommer de inte till skillnad från traditionella termometrar att driva och visa fel över tiden. Cooper Atkins erbjuder att kostnadsfritt byta ut alla eventuellt missvisande termometrar, som förutsatt att de inte utsatts för felaktig eller vårdslös hantering, eventuellt inte skulle hålla sina kalibreringar. Du känner igen dessa “Accurate for life”-garanterade termometrar tack vare sitt gul-blå märke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *