Termometer för mätning i diskmaskiner

Inom egenkontrollen i kök där du använder diskmaskiner, är det av stor vikt att kunna dokumentera att diskvattentemperaturen är tillräckligt hög för att garantera att tallrikar, glas och bestick rengörs maximalt, utan matrester och därmed bakteriell smittorisk. Den lilla termometern DFP450W gör jobbet på ett enkelt sätt. - Sätt den i diskkorgen, programmera den att frysa den högsta temperaturen i diskvattnet och - voilá!

OBS! Diskmaskinstermometern har nu kommit i en uppdaterad och robustare version!

- Om du behöver ännu bättre dokumentation, kan du köpa vår utrustning med en speciell diskmaskinsgivare som du kopplar till en termometer med inspelningsfunktion: Se: >> TempSet GUL med diskmaskinsgivare.

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS