Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Termometer för livsmedel

En livsmedelstermometer är en termometer lämplig för egenkontroll - eller HACCP (Hazardous Critical Control Points), som är den engelska beteckningen för vad vi i Sverige kallar FARO-Analys. Helst skall termometern ha ett godkänt och fortfarande giltigt kalibreringscertifikat och den skall helst kunna mäta på ytor och ha en nål för kontroll av kärntemperatur. Det är dessutom bra om den har små lampor som indikerar och varnar för bakterietillväxt vid felaktiga temperaturer - d.v.s. mellan +8C upp till c:a +60C. En bra termometer för livsmedel är FoodTemp, som du kan läsa mera om här >>   
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS