WiFi-Loggers

Med TandD WiFi-loggers, kan du mycket enkelt ansluta en logger för mätning av temperatur eller fukt (%RH). Kommunikationen sker via din redan befintliga trådlösa router. Via Cloud-appen ThermoWeb får du mätdata och varningar direkt i din mobiltelefon eller surfplatta. Både Android och iPhone stöds.Molntjänsten är GRATIS!Vi kan erbjuda dig leasing till en låg månatlig kostnad!

Visa:
Sortera efter:
Comark/Fluke RF300 Luftgivare dämpad (3m) för R...
Det RFAX300PLUS WiFi Luftgivare Plus (hög noggrannhet 'Plus' Specifikation termistor) är en dämpad hög noggrannhet luftgivare För användning med RF312GLYKOL och RF312DUALPLUS WiFi Temperaturdataloggenheterna. 
 • Temperaturområde: -40°C till +70°C/-40°F till +158°F
 • Givartyp: PST (termistor)
 • Typ av kontakt: 3,5 mm jack kontakt
 • Det RFAX300PLUS omsorg WiFi Luftgivare Plus är utrustad med en 3,5 mm jack kontakt, för att ge en snabb och enkel anslutning till din datalogger. Anm.: Denna givare fungerar ej med RF312-TP Logger.  Luft sonder förklaras Det är rättvist att säga att alla givare som kan mäta temperatur, kan användas som en sond, med varierande grader av framgång. Men Air sonder är speciellt utformade för detta ändamål och har därför en högre grad av noggrannhet och respons. Luft-sonder är ofta utformade för att vara mycket snabba svar med låg termisk massa. Givaren är utformad för att vara så liten som möjligt så att temperaturen överförs till sonden med minimal temperatur förlust eller vinst för att bibehålla en hög grad av noggrannhet. Som sagt, alla Comark luft sonder för RF312xx omsorg WiFi Temperaturlogger är till sin natur avsedd att vara långsam. Varför är det så? Läs vidare för att ta reda på…. Vi levererar en dämpad Luftgivare stil för RF312xx omsorg WiFi temperatur datalogger, som kommer i form av en liten rostfri kulformade slutet, se bild. Denna typ av konstruktion har två syften.
  925 kr
  897 kr
  KÖP
  28-RFAX300PLUS
  Comark/Fluke RF311 WiFi DataLogger, med stor LC...
  WiFi Temperatur Data LoggerRF311-T Diligence WiFi Temperatur Data Logger mäter temperaturen för miljön där den befinner sig. Data överförs trådlöst via ett WiFi-nätverk till en dator och ses via grafverktyget eller kan exporteras till Microsoft Excel. Programvaran installerad på datorn tillåter u...
  1.508 kr
  1.463 kr
  KÖP
  28-RF311T
  Comark/Fluke RF312 WiFi datalogger med stor LCD...
  RF312-TP Due Diligence WiFi Temperaturlogger med löstagbar termistorgivare. Data överförs trådlöst via WiFi-nätverk till en dator och visas via webbgränssnitt eller kan exporteras till Microsoft Excel. Programvaran som är installerad på datorn kommer att ställa in, dataloggning och presentation av historiska data. Med programvaran kan funktioner ställas in som inkluderar datalogger namn, °C/°F, samplingsfrekvens och hög/låg-larm. Denna mjukvara finnas tillgängligt gratis för nedladdning. RF312-TP Due Diligence WiFi Temperaturlogger med termistorsond drar låg ström från batteriet. När konfigurerad med typiska transmission perioder (t.ex. en gång varje 5e minut) kan dataloggern fungera i över ett år. Batteriet kan laddas via en dator eller nätström via RF320 (UK/US) Strömförsörjningsenhet, som finns som tillbehör.
 • Mätområde -40 till +257 °F/-40 till +125 °C
 • Laddningsbar intern litiumpolymer-batteri
 • Enkel datalogger med hjälp gratis datorprogram
 • 1.610 kr
  1.562 kr
  KÖP
  28-RF312TP
  RF313 WiFi dataloggern med stor LCD-skärm, inby...
  RF313-TH WiFi-temperatur och luftfuktighets datalogger mäter temperatur och fuktighet i den miljö där det är beläget. Data överförs trådlöst via WiFi-nätverk till en dator och visas via graf verktyg eller kan exporteras till Microsoft Excel. Programvaran som är installerad på datorn kommer att ställa in, dataloggning och data mätdata. Ställa in funktioner inkluderar datalogger namn, °C/°F, samplingsfrekvens och hög/låg-larm. Denna mjukvara finnas tillgängligt till gratis nedladdningen-TH. RF313 WiFi-temperatur och luftfuktighet datalogger har en låg strömströmförbrukning och och det uppladdningsbara behöver sällan laddas. När konfigurerad med typiska transmission perioder (t.ex. en gång varje 5 sekund) datalogger kan fungera i över ett år. Batteriet kan laddas via en dator eller nätström via RF320 (UK/US) Strömförsörjningsenhet, som finns som tillbehör.
 • Mätområde från -20 °C till +60 °C / -4°F till +140°F
 • Luftfuktighet mätområde från 0 till 100 %.
 • Laddningsbar intern litiumpolymer-batteri
 • 1.651 kr
  1.601 kr
  KÖP
  28-RF313TH
  RF324 WiFi-larm, roterande varningsljus
  RF324 Larm för användning med Comarks WiFi Dataloggenheter är en fristående övervakningssystem för alla givare i omsorg WiFi-sortiment.
 • Kan ansluta till flera Wifi dataloggenheter via WiFi
 • Blinkande röd lysdiod lyser igenom genomskinliga röda bakre listen
 • Möjlighet att konfigurera varningstoner och volym
 • Larmet kommer att finna larmmeddelanden från någon WiFi-givare bland Comarks WiFi-loggers. Den röda lysdioden tänds (genom en röd genomskinlig bakre list) och hörs när en givare larm utlösts (det finns nio olika ljud att välja mellan). Larmmeddelanden strömmas trådlöst via WiFi-nätverk och kan visas på en dator med hjälp av en WiFi Pro programvarupaket. RF324 Larm har utformats för att kontinuerligt drivs via elnätet men det innehåller ett uppladdningsbart litium-polymer batteri för begränsad effekt vid händelse av strömavbrott. WiFi Pro programvaran installerad på datorn kommer att ställa upp, Datalogger förenings- och larmdata. RF324 Larm kan fästas på en vägg eller vertikal yta med fästet och skruvar eller klibbiga vadderingen. Uppgraderade WiFi-Loggers (juli 2016) Comark har uppgraderat den omsorg WiFi datalogger från 'B' (IEEE 802.11b) till "BGN' (IEEE 802.11b/g/n) WiFi-kompatibilitet. En av de stora fördelarna av typ "BGN" WiFi är att det snabbar nätverkskommunikation. IT-avdelningar i många skolor och sjukhus har varit att stänga av 'B'-kompatibilitet kan förbättra nätverkets hastighet, så "BGN" enheter är ofta att de kommer att överväga nya enheter i nätverket. Hur gör jag för att särskilja dem från de gamla versionerna? Berätta för dem är enkla. Artikelnumret för logger kan hittas på baksidan av logger tillsammans med MAC-adressen som "BGN' aktiverat produkter är 98:8B:AD:20:00:00 -> 98:8B:AD:2F:FF:FF Fortfarande har frågor eller behöver råd? Vänligen kontakta oss
  1.939 kr
  1.881 kr
  KÖP
  28-RF324ALERT
  Comark/Fluke Temp/RH Bluetooth-Logger med grati...
  COMBT1 Bluetooth-logger för trådlös Bluetooth-temperatur och luftfuktighet.COMBT1 Bluetooth-logger gör mobil dataloggning enkelt att använda med Comark BT-applikation för Android™. COMBT1 Bluetooth Logger mäter och lagrar upp till 500.000 temperatur och luftfuktighet avläsningar. LCD-skärmen visar aktuella mätvärden och anger en aktiv Bluetooth-anslutning. Tryckknappshantering bläddrar i temperaturcykler, lägsta och högsta värden. COMBT1 levereras med ett laddningsbart batteri och kan användas med USB-väggladdare.Funktioner:
 • -20°C till +60°C (-4°F till +140°F) och från 0 till 100% RH mätområdet
 • Installation och hämtning med gratis Comark BT-applikation för Android™
 • Visa data på din Android™-enhet eller exportera till Comark graf för Windows
 • 2.311 kr
  2.085 kr
  KÖP
  28-COMBT1
  2-kanalig, WiFi-logger för temperatur
  Dataloggern TR-71wf är en temperatur-datalogger som mäter temperatur med 2 externa givare. Utöver de grundläggande funktionerna som finns i alla T & D:s dataloggrar såsom batteridrift och USB-kommunikationsfunktion * 1, så stöder TR-71wf kommunikation via WiFi med mobila enheter, såsom iPhone och Android och kan skicka mätvärden och larma utan dator. Med hjälp av T & D WebStorage service * 2, en molntjänst som tillhandahålls gratis av T & D, är det möjligt att komma åt lagrade mätdata var som helst. * 1: En extra USB kommunikationskabel (säljs separat) krävs. * 2: För att utföra automatisk uppladdning av inspelade data till T & D WebStorage service, behöver du ha tillgång till Internet via ett trådlöst nätverk och en T & D WebStorage Tjänst med användar-ID. Exempel på tillämpningar
 • För att utvärdera klimat såsom temperatur och luftfuktighet i bostäder och kontorsbyggnader
 • För att övervaka temperaturer i serverrum
 • För temperaturövervakning i sjukhus, museer och kyllager
 • 2.820 kr
  2.735 kr
  KÖP
  56-TR-71WF
  Comark/Fluke RF312 WiFi-Datalogger
  RF312DualPlus WiFi 2-kanalig datalogger med hög noggrannhet har 2 termistorgivare och kan mäta två temperaturpunkter med en enda enhet. De två givarna kan mäta den miljö i vilken de är situationen, t.ex. en kunde mäta ett kylskåp och andra kunde mäta en frys. Denna  dataloggeren finnas för mätnoggrannhet ±0,4 °F (+5°F till +176°F) / ±0,2 °C (-15 °C till +80 °C). Enheten levereras med en hållare som kan användas för att montera dataloggern på en vägg eller plan yta. Givarna är anslutna till datalogger via en 160mm Y kopplingskabel som tillhandahålls. Obs: Logger levereras med två multipurpose testsonder. Två dämpade luft sonder finns att köpa som tillbehör, se tillbehör flik ovan. Denna loggerInteKompatibel med vanliga RFAXxxxJ sonder. Data strömmas trådlöst till antingen Comark Cloud eller en lokal PC. Under konfigureringen, RF312DualPlus datalogger kommer att söka efter trådlösa nätverk medan fysiskt ansluten till datorn. Det kan sedan placeras var som helst inom räckvidden för nätverket. Om data logger tillfälligt förlorar anslutningen till nätverket, det kommer att logga mätvärden tills anslutningen återupprättas (max 30 dagar på 10 andra prov intervall). RF312DualPlus WiFi 2-kanalig datalogger är en strömsnål enhet innehållande ett laddningsbart batteri. När konfigurerad, datalogger kan fungera för upp till sex månader.* Batteriet kan laddas via en vanlig +5V nätadapter eller USB-port med den medföljande kabeln. LCD-displayen har flera funktioner inklusive Max och Min värden och indikatorer för batteriets status, larm, RF312 anslutning och signalstyrka. Med vår fria PC-mjukvara du kan välja att lagra ditt data logger data antingen lokalt på en dator, eller göra den universellt åtkomlig på Comark molnet. Oavsett vad du väljer kommer du att kunna analysera data, rita grafer och exportera senaste och historiska data i olika format. Comark Cloud-applikation har släppts för Android-användare som vill visa data när du är på språng. Du kan ändra data logger's inställningar till kostymen dina nödar, alternativ innefattar:
 • Tilldela namn till datalogger och varje mätning kanal.
 • Välja måttenheter.
 • Välja samplingsfrekvensen och transmission.
 • 3.344 kr
  3.244 kr
  KÖP
  28-RF312DUALPLUS
  2-kanalig, WiFi-logger för temperatur + %RH
  Dataloggern TR-72wf är en datalogger för temperatur och relativ luftfuktighet. Utöver de grundläggande funktionerna som finns i alla T & D:s dataloggrar såsom batteridrift och USB-kommunikationsfunktion * 1, så stöder TR-72wf kommunikation via WiFi med mobila enheter, såsom iPhone och Android och kan skicka mätvärden och larma utan dator. Med hjälp av T & D WebStorage service * 2, en molntjänst som tillhandahålls gratis av T & D, är det möjligt att komma åt lagrade mätdata var som helst. * 1: En extra USB kommunikationskabel (säljs separat) krävs. * 2: För att utföra automatisk uppladdning av inspelade data till T & D WebStorage service, behöver du ha tillgång till Internet via ett trådlöst nätverk och en T & D WebStorage Tjänst med användar-ID. Exempel på tillämpningar
 • För att utvärdera klimat såsom temperatur och luftfuktighet i bostäder och kontorsbyggnader
 • För att övervaka temperaturer i serverrum
 • För temperaturövervakning i sjukhus, museer och kyllager
 • 3.388 kr
  3.286 kr
  KÖP
  56-TR-72WF
  RF312GLYKOL WiFi datalogger med stor LCD-skärm,...
  28-RF312GLYKOL  WiFi glykol simulator datalogger (löstagbara buffertgivare) finnas utformat specifikt för användning vid övervakning av temperaturen i ömtåliga föremål, såsom mat, prover och vacciner.Den höga exaktheten datalogger är vanligtvis korrekt till ±0,2 °C (-15 °C till +80 °C) / ±0,4 °F (+5°F till +176°F). Data strömmas trådlöst via WiFi-nätverk och kan ses lokalt på en dator med hjälp av vår fria programvarupaket, eller alltifrån var som helst, med Comark molnet.Glykol buffert givaren är utformat för att tillhandahålla en buffrad reaktion på förändringar i temperatur. Detta hjälper till att simulera den termiska tidsförskjutning upplevs av de lagrade produkterna i den övervakade miljön.Obs: glykol sond matade är kompatibla med denna logger och RF312DUALPLUS och den fungerar ej med RF312-TP logger. Att konfigurera din28-RF312GLYKOL WiFi glykol simulator dataloggeren är lätt, genom att använda Comarks kostnadsfria PC-mjukvara. Välj för att lagra data lokalt på PC, eller göra den universellt åtkomlig på Comark-molnet. Oavsett vad du väljer kommer du att kunna visa historiska data i ett diagram eller tabeller, och exportera den i olika format. Du kan när som helst ändra data logger inställningar, inklusive namn, °C/°F, samplingsfrekvens och larm för hög/låg nivå. Vår mjukvara och firmware-uppdateringar är tillgängliga för fri frånWww.comarkinstruments.comUnder konfigureringen, datalogger kommer att söka efter ett befintligt trådlöst nätverk, samtidigt som är fysiskt ansluten till datorn. Det kan sedan placeras var som helst inom räckvidden för nätverket. Om data logger tillfälligt förlorar anslutningen till nätverket, det kommer att logga mätvärden tills den kan kommunicera med PC-programmet eller molnet (max 30 dagar på 10 andra prov intervall). Trots WiFi dataloggrar har ett imponerande utbud här kan ökas genom att använda WiFi-extenders.28-RF312GLYKOL WiFi glykol simulator datalogger är en batteridriven enhet med ett internt uppladdningsbart litium-polymer batteri, men kan vara permanent utrustade med en RF320 USB strömförsörjning (säljs separat).LCD-displayen har flera funktioner inklusive Max och Min värden och indikatorer för lågt batteri, larm, WiFi-anslutning och signalstyrka. RF312 har en skyddsklasser IP43 och glykol sond, IP67. RF312 är fristående, men kan fästas på en vägg eller yta med hjälp av hållaren. Glykol buffert proben levereras med en löstagbar magnetisk bas för enkel installation.Data logger är IEEE 802.11b/g/n-kompatibel, stöder WEP, WPA/WPA2-kryptering och företagsnätverk*.*MS-CHAPv2, PEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS
 • Hög noggrannhet glykol buffert sond temperatur mätområde -40°C till +125°C/-40°F till +257°F
 • Trådlöst strömma och visa data på Comark Cloud eller på en dator
 • Data logger som är enkel att använda vår fria PC-programvara
 • 3.456 kr
  3.352 kr
  KÖP
  28-RF312GLYCOL
  Högprecision - 2-kanalig, WiFi-logger för tempe...
  Dataloggern TR-72wf-H är specialvariant av TR-72wf med extra hög mätprecision för loggning av temperatur och relativ luftfuktighet. Utöver de grundläggande funktionerna som finns i alla T & D:s dataloggrar såsom batteridrift och USB-kommunikationsfunktion * 1, så stöder TR-72wf-H kommunikation via WiFi med mobila enheter, såsom iPhone och Android och kan skicka mätvärden och larma utan dator. Med hjälp av T & D WebStorage service * 2, en molntjänst som tillhandahålls gratis av T & D, är det möjligt att komma åt lagrade mätdata var som helst. * 1: En extra USB kommunikationskabel (säljs separat) krävs. * 2: För att utföra automatisk uppladdning av inspelade data till T & D WebStorage service, behöver du ha tillgång till Internet via ett trådlöst nätverk och en T & D WebStorage Tjänst med användar-ID. Exempel på tillämpningar
 • För att utvärdera klimat såsom temperatur och luftfuktighet i bostäder och kontorsbyggnader
 • För att övervaka temperaturer i serverrum
 • För temperaturövervakning i sjukhus, museer och kyllager
 • 4.321 kr
  4.191 kr
  KÖP
  56-TR-72WF-H
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS