SMS-Larm

Köp SMS-Larm i vår webshop egenkontroll.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!

Visa:
Sortera efter:
2 m extra givare till SMS-larm 16-8770
Kommer med som standard till 16-8770 och 16-W230-A. Denna givare beställs bara om den gamla slutat fungera eller tappats bort.
126 kr
122 kr
KÖP
16-8771
Trådlös vattenläckagedetektor som kopplas till ...
WLD-061-F Trådlös vattenläckagedetektor används för att upptäcka vattenläckage. Det måste samarbeta med andra huvudenheter. När den upptäcker vatten och orsakade kortslutning av metallkontakt i botten två, sänder automatiskt trådlös larmsignal till huvudenheten.
146 kr
142 kr
KÖP
16-WLD-061-F
Extra givare till SMS-Temperaturlarm  Art. nr. ...
Köp Extra givare till SMS-Temperaturlarm Art. nr. ... i vår webshop egenkontroll.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
301 kr
292 kr
KÖP
16-8751
SMS-larm med intern och extern sensor
Ett nytt mycket prisvärt SMS-larm med intern givare. Extern givare på 2 m medföljer också. Mycket lämplig vid övervakning av fritidshus. Den extra 2 m givaren kan användas vid exempelvis övervakning av kylar/frysar samt vid kontroll av temperatur på rör.    Koppla in standard SIM-kort och det är ...
738 kr
716 kr
KÖP
16-8770
WiTemp WIFI-termometer 2m, extern givare och st...
WiTemp är en fjärrstyrd termometer som fungerar över WIFI som kan slå på och av strömmen och därmed styra elektriska apparater som exempelvis element, air conditioning eller belysning. Den kopplas enkelt till ditt trådlösa nätverk och kan styras via en app i Google Play för Android och Appstore f...
777 kr
580 kr
KÖP
16-W230-A
SMS-Temperaturlarm med inbyggd strömbrytare
Är du orolig för att temperaturen sjunker på en avlägsen plats där ingen befinner sig? - T.ex. i ett växthus eller i din sommarstuga? - Kanske strömavbrott? - Eller att temperauren blir för hög i server-rummet? Nu finns det ingen anledning att oroa sig längre....... SMS-larm är ett väldigt pratis...
932 kr
904 kr
KÖP
16-87T4
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS