SMS-Larm

Köp SMS-Larm i vår webshop egenkontroll.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!

Visa:
Sortera efter:
2 m extra givare till SMS-larm 16-8770
Kommer med som standard till 16-8770. Denna givare beställs bara om den gamla slutat fungera eller tappats bort.
120 kr
116 kr
KÖP
16-8771
Extra givare till SMS-Temperaturlarm  Art. nr. ...
Köp Extra givare till SMS-Temperaturlarm Art. nr. ... i vår webshop egenkontroll.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
299 kr
290 kr
KÖP
16-8751
SMS-larm med intern och extern sensor
Ett nytt mycket prisvärt SMS-larm med intern givare. Extern givare på 2 m medföljer också. Mycket lämplig vid övervakning av fritidshus. Den extra 2 m givaren kan användas vid exempelvis övervakning av kylar/frysar samt vid kontroll av temperatur på rör.    Koppla in standard SIM-kort och det är ...
740 kr
718 kr
KÖP
16-8770
SMS-Temperaturlarm med inbyggd strömbrytare
 >> OBS! Då vi säljer väldigt många enheter, har vi ingen möjlighet att ta telefonsupport på SMS-larm-produkter! Vi ber dig som inte är tekniskt bevandrad att istället ta hjälp av någon med basala IT-kunskaper! Tack för din förståelse!   Är du orolig för att temperaturen sjunker på en avlägsen pl...
944 kr
916 kr
KÖP
16-87T4
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS