Givare Handdator

Med s.k. TADs, "Temperature Acquisition Devices", kan du ansluta olika termoelement-givare till handdatorer av typen Symbol. På så sätt kan du använda vårt färdiga programpaket för att enkelt skapa anpassade egenkontroll-program i handdatormiljö där mätdata tas in från ansluten temp-givare och där mätvärdet sedan styr menysystemet för använaren.

Visa:
Sortera efter:
Temperaturgivar-adapter MC70
Köp Temperaturgivar-adapter MC70 i vår webshop egenkontroll.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
3.880 kr
3.763 kr
KÖP
10-TADMC70
Temperaturgivar-adapter S8846
Köp Temperaturgivar-adapter S8846 i vår webshop egenkontroll.nu med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
3.880 kr
3.763 kr
KÖP
10-TAD8846
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS