Populära tempset

Vilket tempset ska jag köpa? - Svårt att bestämma dig vilken termometerlösning som passar just din verksamhet? - Lugn - vi har satt ihop våra storsäljande och rabatterade termometerpaket för att förenkla dina valmöjligheter!

Visa:
Sortera efter:
ProbRent
Med ProbRent gör du rent - enkelt och hygieniskt! ProbRent innehåller 70%  isopropyl alkohol. En låda innehåller 200 stycken servetter.
139 kr
135 kr
KÖP
29-INJTORK
TempSet Grå
Ta kärntemperaturen med VikTemp, som har utvikbar nål. Scanna yttemperaturen med MikroTemp, som är världens minsta IR-termometer.
795 kr
771 kr
KÖP
KIT-TEMPSETGRA
TempSet Röd
Använd populära KombiTemp för att scanna av livsmedel vid ankomst och i kylar och frysar. Använd sedan insticksgivaren för noggrannare undersökning av kärntemperaturen. Gör rent insticksgivaren med 200 st medföljande ProbRent.
995 kr
965 kr
KÖP
KIT-TEMPSETROD
Comark/Fluke catering termometer kit med C20 te...
C20 Livsmedelstermometerkit innehåller en C20 termometer samt ett PX22L termistor (PST)  Insticksgivare och med Gratis UKAS-certifikat. Mätpunkter vid 0 °C och 100 °C.
 • Temperaturområde: -40°C till +125°C/-40°F till +257°F
 • Givartyp: termistor
 • Typ av kontakt: 6-Pin Lumberg
 • C20 Livsmedelstermometer har en enknappsdesign för enkel drift och drivs av 2 AA-batterie. Utrustad med en givare för Lumberg för bästa probekontakt.PX22L Mat Insticksgivare (PST/vit) är en termistor givaren är utformad för livsmedelstillämpningar. Den har en 0,7 m rak kabel. På givarens handtag finns också BioCote antimikrobiellt skyddI för att undvika risken för korskontaminering.Gratis UKAS-KALIBRERINGSCERTIFIKAT uppmätta vid standardtemperaturerna 0 °C och 100 °C.
  1.220 kr
  1.101 kr
  KÖP
  28-C20FKIT
  TempSet Orange
  Vårt senaste instrument, FoodTemp, för egenkontroller av livsmedel som både är vattentät (IP65) och har inbyggd ficklampa som belyser föremålet som mäts. FoodTemp kan både mäta temperaturen med IR (beröringsfritt) samt med insticksgivare. Lysdioder markerar om mätningen ligger innanför eller utan...
  1.395 kr
  1.150 kr
  KÖP
  KIT-TEMPSETORANGE
  Comark/Fluke Professionellt termometerkit med k...
  C20 professionellt storkökskitC20 professionella storkök Kit (C20PCKIT) innehåller en C20 termometer samt ett PX22L termistor (PST) Insticksgivare för livsmedel, ett AX24L Flexibel  Luftgivare och en SC25 Liten väska. Levereras med 
 • Temperaturområde: -40°C till +125°C/-40°F till +257°F
 • Givartyp: termistor
 • Typ av kontakt: 6-Pin Lumberg
 • DeC20 LivsmedelstermometerHar en enda knapp design för enkel drift och drivs av 2 AA-batterier för bekvämlighet. Utrustad med en givare för Lumberg för bästa probekontakt.DePX22L Mat Insticksgivare (PST/vit)En termistor givaren är utformad för livsmedelstillämpningar. Den har en 0,7 m rak ledning och vita gaveln. Det finns ocksåBioCote antimikrobiellt skyddI sonden handtaget för att undvika risken för korskontaminering.DeAX24L Flexibel ledning luftgivareDet är en generell termistor luftgivare utformat för mat-program, med en total längd av 1,0 meter.DeSC25 Liten väskaPassar perfekt till din Cxx-serie termometrar och inre stoppning är pre-utformade för att ge din termometer och en sond.
  1.706 kr
  1.655 kr
  KÖP
  28-C20PCKIT
  TempSet Vit
  Cool-it-Rite är en award-winner i USA för att mäta avsvalningstemperatur i livsmedel. När livsmedel ska kylas, stoppar du ner instrumentets givare i byttan och startar den inbyggda timern med en knapptryckning. Cool-it-Rite mäter sedan temperaturen i livsmedlet under avsvalningsfasen. När tempera...
  2.394 kr
  2.322 kr
  KÖP
  10-COOL-IT-3
  TempSet Blå
  Använd IR-termometern CIR 350 för att scanna av yttemperaturen vid ankomst av livsmedel och i kylar och frysar. Använd sedan Econotemp II med insticksgivare för noggrannare undersökning av kärn- temperaturen.  
  2.395 kr
  2.323 kr
  KÖP
  KIT-TEMPSETBLA
  Comark/Fluke Livsmedelispektörskit för temperat...
  C22CKIT Livsmedelispektörskit för temperaturmätning satsen innefattar en C22C termometer samt ett PT19L tunn spets (typ T termoelement) Insticksgivare.
 • Temperaturområde: -50°C till +150°C / - 58°F till 302°F (termistor)
 • Robust och vattentät (IP65/67)
 • Utmärkt batteritid på upp till 7 000 timmar
 • 2.527 kr
  2.451 kr
  KÖP
  28-C22CKIT
  Legionella Termometer-kit med högpresterande C2...
  C28 Legionella Kit är avsett att hjälpa dig att hantera risken för legionärssjukan. Med tanke på förutsättningarna, Legionella bakterier kan växa din arbetsplats. Om du hanterar några av vattensystem beskrivs i hälsa och säkerhet kommissionens L8 del av din riskbedömning kommer att inkludera en temperatur-övervakning för att säkerställa eventuella temperaturer utanför området  åtgärdas omedelbart. Om du har ansvaret för förvaltningen av vattensystem på din anläggning, en Comark instrument Legionella Kit gör jobbet enklare. C28 Legionella Kit är perfekt för testning vattentorn och vattensystem i företag, skolor, tandläkarmottagningar, vårdhem och andra institutioner där det kunde vara högriskområden. Kitet innehåller en C28 termometer, som levereras med ett Gratis UKAS-KALIBRERINGSCERTIFIKAT. Det finns tre robusta givare för temperaturmätning av luft, penetration och mätning av yta. Använd givarens torkdukar som levereras till att torka av givaren mellan mätningarna för att undvika risken för korskontaminering.
 • Hämmar tillväxt av Legionella bakterier
 • Inbegriper termometer, sonder, torkdukar och fall
 • UKAS-certifikat ingår också
 • Paketet innehåller:
  2.695 kr
  2.614 kr
  KÖP
  28-C28LKIT
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS