PAL-serien

PAL-serien är digitala refraktometrar i fickstorlek för olika BRIX-skalor. PAL Alpha är den modell som täcker det största intervallet (0-85% BRIX) till ett attraktivt pris. PAL 3 är toppmodellen med högst noggrannhet och täcker intervallet 0-93% BRIX. Kalibrering sker med rent vatten med en knapptryckning.

Visa:
Sortera efter:
SugarMaster™ PAL-ALPHA, ATAGO BRIX 0-85,0%
SugarMaster™ PAL-ALPHA täcker ett brett område av sockerhalter mellan 0 - 85%. Heltäckande för mätning av sockerhalter från soppor till söt sylt. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
5.300 kr
5.141 kr
KÖP
51-PALA
SugarMaster™ PAL-3, ATAGO, 0 - 93% BRIX
SugarMaster™ 3 är vår finaste BRIX-mätare i PAL-serien och täcker Brix mellan 0 - 93%. Heltäckande för mätning av sockerhalter från soppor till söt sylt. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.   Du slipper problemen med avläsning förenat med optiska refraktometrar. Noggran...
8.730 kr
8.468 kr
KÖP
51-BRIX3
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS