Lumitester PD-20 klarar hygientester på 10 sekunder.

Inte större än en mobiltelefon men ändå kompetent att avgöra om en yta är kontaminerad på 10 sekunder. Med Lumitester PD-20 kan dyrbara återkallanden av produkter inom livsmedel och biotech-industrin undvikas.

 

Lite mindre, mer kompetent än sina föregångare och med ett mycket atraktivt pris kommer denna produkt att vara till stor hjälp för många företag.

 

Lumitester klarar att mäta all organisk smuts (inte bara levande celler).

 

Kikkomans teknik är överlägsen "enkel" ATP-mätning. Genom att återcirkulera AMP och ATP mäter man stabilare men framför allt också celler med lägre aktivitetsnivå, så att man får ett totalmått på alla organismer. Responsen blir c:a 10 ggr högre.  

Kikkoman_Lumitester_PD_20_300.jpg  

 

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Egenkontroll.nu hjälper, alltsedan 2003, dig som är kock, livsmedelstekniker, restauratör, miljöinspektör, m.fl. med godkända mätinstrument och hygientester i ert arbete. Vårt utbud på Egenkontroll.nu har hela tiden styrts av dig som kund och av dina förfrågningar och önskemål till oss. Som resultat av detta kan vi nu dessutom leverera även tryckplattor för bakteriekontroller och renhetstestare för hygientester, där du kan spara stora belopp på att kunna utföra testerna på egenhand, utan inblandning av externa laboratorier. HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS