Beskrivning
Procheck E-W är ett färdigt system för snabb detektering av proteinrester för att testa alla ytor efter rengöringsprocessen, särskilt för livsmedels- och dryckesindustrin.
Detta test är avsett att ge snabb validering av hygiennivåer på en yta och visa due diligence i ett HACCP-program. Även om Procheck upptäcker bakterier och mögel är det inte avsett att vara ett mikrobiologiskt övervakningsverktyg.
Procheck E-W går från gult till grönt om protein finns på provytan. Ju mer protein som samlas i provet, desto tydligare är färgförändringen.
100 svabbar/låda
Mätningstid 30s
Förvaring: 4 – 25 °C, 18 månaders hållbarhet efter produktion
Durchführung
01. Riv av ena sidan av förpackningen, samtidigt som du håller den andra sidan tätt
02. Prov genom att torka ett område på 10×10 cm eller för ovanliga ytor torka tillräckligt med område för att samla in erforderligt provmaterial. Applicera tillräckligt tryck, rotera svabbspetsen under svabbning och rör inte svabbspetsen på något annat än ytan som testas för att säkerställa god uppsamling
03. Om protein är närvarande kommer bomullspinnen omedelbart att växla från gult till grönt.
04. Sätt tillbaka locket på den använda sidan.
05. För att utföra ett annat test, ta bort locket på andra sidan och utför testet på samma sätt.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.