Food Stamp XM-G agar 100/förp.

3.393 kr

Food Stamp XM-G agar är en praktisk förberedd tryckplatta för kontroll av E. coli & coliforma grupper där livsmedel behandlas, 100 st/frp.

Artikelnr: 77-1000043 Kategori:
 

Beskrivning

Escherichia coli

Förkortas ofta E. coli, är en av många bakteriearter som lever i de nedre delarna av tarmarna hos varmblodiga djur, inklusive fåglar och däggdjur. Det klarlades tidigt att den kan orsaka olika typer av infektioner i bland annat urinvägar, blodbanor, hjärnhinnor och tarmar. E. coli är nödvändig för normal matsmältning och utgör en stor andel av tarmfloran (intestinala floran). Antalet E. coli bakterier i en människas avföring varierar mellan 100 miljarder och 10 biljoner per gram feces. Om E. coli påträffas i grundvatten är det troligt att detta förorenats med avföring från människa eller något annat varmblodigt djur.

Specifications

Food Stamp XM-G agar inkuberas i 18-22 timmar 35?C eller .E. coli kolonierna färgas blå/blålila och de coliforma bakteriekolonierna färgas rosa till röda.Food Stamp XM-G agar är mycket specifik och andra mikroorganismer är E. coli och coliforma grupper har mycket svårt att utvecklas. Det är dock mycket viktigt att temperatur och tidsangivelserna hålls. 

Kan lagras i 5 månader från produktionsdatum i 4-10?C. OBS! Får ej utsättas för frystemperatur.

Levereras i förpackning om 100 st.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Food Stamp XM-G agar 100/förp.”

Din e-postadress kommer inte publiceras.