Rea!
 

ATP-mätare: Lumitester PD-30

10.907 kr 9.945 kr

PD-30 mer kompakt än sin föregångare och mäter ATP+AMP med temperaturkompencering.

Artikelnr: 78-1402653 Kategorier: , ,
 

Beskrivning

PD-30 är inte större än en mobiltelefon men har ändå mycket större lagringskapacitet än sin föregångare. Den är dessutom temperaturkompenserande så prover med olika temperatur ger samma baslinje.

 

Med denna mobila enhet kan upp till 2000 mätningar för hygienkontrollprogram göras, lagras och överföras till PC-system. Med ett tabellberäkningsprogram (t.ex. Microsoft Excel) kan data processas vidare för att producera skräddarsydda rapporter till användaren.

PD-30 har ckså en bärväska med inbyggt stöd som gör att den kan placeras stående på ett bord. 

 

Mätningar av renhet/hygien utförs med ATP / AMP  i rör som heter LuciPac Pen som är exklusivt konstruerade för användning med Lumitester PD-30. Med en integrerad tops kan ytan enkelt testas. Stick sedan provstickan djupt in i röret igen,  vilket ger upphov till att den bestämda mängden vätska faller ned i botten av röret där reaktionen sker.

  

Skaka röret så blandas vätskan med reagens och startar reaktionen med de ATP / AMP rester  som finns i provstickan. Hela Lucipac Pen förs sedan in i Lumitester PD-30  och mätningen utförs genom att trycka på Enter-knappen. Efter tio sekunder kan resultatet avläsas på displayen.
 

Lumitester PD-30 mäter inte bara mängden ATP (levande celler), utan också den mängd AMP som finns närvarande (död organsisk smuts), genom den integrerade AMP-recycling systemet som Kikkoman patenterat. Filmen nedn visar på effekten av att kunna mäta summan av ATP och AMP. Eftersom konkurrerande produkter enbart kan mäta ATP är deras känslight mycket lägre än Lumitester PD-30 och dess föregångare PD-10 och PD-20..

 

För användaren ger detta ett mycket mer känsligt instrument som mäter all organisk smuts.

  

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ATP-mätare: Lumitester PD-30”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *