PT26L Ugn Köttsond

1.155 kr

Artikelnr: 28-PT26L Kategori:
 

Beskrivning

PT26L Oven Meat Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning.

 

PT26L02550155300dpi

 

PT26L Oven Meat Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.

Ej lämplig för egensäkra tillämpningar

 


Kötttemperaturer

Man kan inte avgöra om köttet är säkert tillagat bara genom att titta på det. Alla tillagade, osaltade rött kött – inklusive fläsk – kan vara rosa, även när köttet har nått en säker inre temperatur.

Den U.S. Department of Health & Human Servicesrekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:

KategoriLivsmedelTemperatur (°F) Vilotid 
Malda kött- och köttblandningarNötkött, fläskkött, kalvkött, lamm160Ingen
Kalkon, kyckling165Ingen
Färskt nötkött, kalvkött, lammköttBiff, stek, kotletter1453 minuter
FjäderfäKyckling och kalkon (hela)165Ingen
Fjäderfäbröst, rostade165Ingen
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar165Ingen
Anka & Gås165Ingen
Fläsk och skinkaFärskt fläskkött1453 minuter
Färsk skinka (rå)1453 minuter
Förkokt skinka (för reheat)140Ingen

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PT26L Ugn Köttsond”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *