PST Penetrationssond Duplex (2 x 5 m bly)

1.129 kr

Artikelnr: 28-RFPX500D Kategori:
 

Beskrivning

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex är avsedd att användas med RF trådlösa övervakningssystem. Varje sond är ansluten till en 5,0 m ledning.

 

 

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker sond-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.


Förklaring av penetreringssonder

Alla penetreringssonder för RF500 trådlöst övervakningssystem är utformade för att vara robusta, men samtidigt diskreta. Det är därför som standard Penetrationssonder för RF500 inte levereras med sondhandtag.

Penetrationssonderna för RF500 trådlöst övervakningssystem, i form av en spetsig axel i rostfritt stål, enligt nedan.

 

RFPP10005LetterboxBasic

 

Den Penetrationssonderär konstruerade för att föras in i proverna så att den registrerade temperaturen korrekt representerar provet. Till skillnad från luftsonderna är penetreringssonderna potentiellt destruktiva för provet, dvs. de kan inte användas som avsett. Alternativt är provet helt enkelt representativt för det verkliga objektet, t.ex. En glykolfylld blodpåse. Hela syftet med all RF500 Penetration Probe-konstruktion är att säkerställa att du inte får falska larm.

Alla RF500 systempenetrationssonderär utrustade med en 6-polig Lumberg-kontaktoch ett rostfritt stål Spetsig penetreringsändeänden, som visas nedan.

Lumberg6Pin01RFPP10004

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”PST Penetrationssond Duplex (2 x 5 m bly)”

Din e-postadress kommer inte publiceras.