Flerkanalig temperaturdatalogger

3.065 kr

Artikelnr: 28-N2012 Kategori:
 

Beskrivning

N2012 Diligence EV Multi-Channel Temperature Data Logger samlar in data från upp till 5 olika punkter i kylskåp, frysar eller andra temperaturkänsliga områden. Med flera sensorer kan du säkerställa att alla delar av din anläggning fungerar korrekt. Ett brett utbud av temperaturprober finns tillgängliga för att passa många krav.

Dessa mångsidiga instrument är också idealiska för byggnadstjänster, produktionsprocesser, vetenskapliga experiment samt värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem.

Den finns med en integrerad sensor och kapacitet för upp till 4 fler att anslutas, med hjälp av vår speciella multi-link box. Data kan laddas ner till en dator med hjälp av vår specialdesignade dockningsvagga för dator.


Uppgraderad EV-programvara (juli 2016)

Comark är glada att meddela att dess svit av programvara för EVt2 och N2000-serien dataloggare, har haft en stor översyn och uppgradering.

Gränssnittet har omarbetats och programvaran uppgraderas för att vara helt kompatibel med Microsoft Windows 10.

Den nya EV-programvaran kan laddas ner från antingen fliken “Support” på denna sida, eller den dedikerade nedladdningssidan “Programvara”. För att ladda ner programvaran måste du ha ett Comark-webbplatskonto.

Det finns två versioner tillgängliga EV Software och EV PRO Software för 21 CFR-program.

Notera:Om du behöver den professionella versionen av programvaran och inte tidigare har laddat ner den från vår webbplats, vänligen kontakta ossoch vi ser till att du får länken för att ladda ner den.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Flerkanalig temperaturdatalogger”

Din e-postadress kommer inte publiceras.