Diligence WiFi Penetration Sonde (2 m bly)

904 kr

Artikelnr: 28-RFPX200J Kategori:
 

Beskrivning

RFPX200J Diligence WiFi Penetration Probe är en termistorsond för användning med RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger. Sonden är ansluten till en 2,0 m ledning.

 

 

rfpx200j

 

RFPX200J Diligence WiFi Penetration Probe är utrustad med en 3,5 mm jackkontakt för att ge en snabb och enkel anslutning till din datalogger.


Förklaring av penetreringssonder

Alla penetreringssonder för RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger är utformade för att vara robusta, men samtidigt diskreta. Det är därför som standard Penetrationssonder för RF312-TP inte levereras med sondhandtag.

Penetrationssonderna för RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger kommer i form av en spetsig axel i rostfritt stål, som visas nedan.

RFPX200Edit

Penetrationssonderna är utformade för att sättas in i prover så att den registrerade temperaturen korrekt representerar provet. Till skillnad från luftsonderna är penetreringssonderna potentiellt destruktiva för provet, dvs. de kan inte användas som avsett.

Alla RF300 Diligence WiFi-penetrationssonder är utrustade med en 3,5 mm jackkontaktkontakt och en spetsig ände i rostfritt stål, som visas nedan.

RF Alarm Output JackProbe Tip

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Diligence WiFi Penetration Sonde (2 m bly)”

Din e-postadress kommer inte publiceras.